Welkom bij ondernemers met
hart voor buurtgenoten
Haarlem Zuiderhout

Zoekt u een professional, winkel of ondernemer in Haarlem Zuiderhout die niet op deze pagina staat? Vul dan het contactformulier in. Wij doen ons best de ondernemer bij u in de buurt te vinden die u zoekt.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
elementor_library
Filter by Categories

Haarlem Zuiderhout

Pianoles
Pianoles Haarlem - Tine Proper

Tine Proper – Zuiderhout
Pianoles op een Steinway
in studio aan de Spaarnelaan
Tel.: 06-45672951

Wij zijn er voor u

Een voordeel van ondernemers in de Zuiderhout is persoonlijk contact. De kans is groot dat u buurtgenoten ontmoet. Dat draagt bij aan de samenhang in uw buurt. Daarbij houdt u zelf tijd over. Ten eerste scheelt het (reis) tijd omdat u kosten kan besparen als u anders met auto of openbaar vervoer zou gaan. Bovendien versterkt u de buurt economie. Zo zorgt u ervoor dat kantoren & winkelpanden benut blijven. Dat gebeurt als mensen als u gebruik maken van dienstverlening van professionals, winkeliers & ondernemers in de buurt. Waarvoor onze hartelijke dank. 

Een doel van het Koninginnenetwerk is ondernemers & buurtgenoten bij elkaar brengen. Dat kan de samenhang in uw buurt versterken. Als dat lukt wordt iedereen daar gelukkiger van.

Als u ondernemer bent wilt u mogelijk samenwerken met ondernemers in uw buurt. Samenwerken draagt bij aan een goed ondernemersklimaat waar het Koninginnenetwerk graag aan bijdraagt.