Welkom bij ondernemers met
hart voor buurtgenoten
Haarlem Leidsebuurt

Zoekt u een professional, winkel of ondernemer in Haarlem Leidsebuurt die niet op deze pagina staat? Vul dan het contactformulier in. Wij doen ons best de ondernemer bij u in de buurt te vinden die u zoekt.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
elementor_library
Filter by Categories

Haarlem Leidsebuurt

Projectontwikkeling
Hayley Anne van Ulzen Haarlem Leidsebuurt

Hayley Anne v. Ulzen – Haarlem
Projectontwikkeling &
(her)inrichting werkomgeving
Tel.: 06-48780669

Wij zijn er voor u

Een voordeel van ondernemers in Haarlem Leidsebuurt is persoonlijke contact. De kans is groot dat u buurtgenoten ontmoet. Dat draagt bij aan de samenhang in uw buurt. Daarbij houdt u zelf tijd over. Ten eerste scheelt het (reis) tijd. U kan kosten besparen als u anders met auto of openbaar vervoer zou gaan. Bovendien versterkt u de buurt economie. Het zorgt ervoor dat kantoren & winkelpanden benut blijven. Dat gebeurt als mensen als u gebruik maken van dienstverlening van professionals, winkeliers & ondernemers in de buurt. Waarvoor onze hartelijke dank. 

Een doel van het Koninginnenetwerk is ondernemers & buurtgenoten bij elkaar brengen. Dat kan de samenhang in uw buurt versterken. Als dat lukt wordt iedereen daar gelukkiger van.

Als u ondernemer bent wilt u mogelijk samenwerken met ondernemers in Haarlem Leidsebuurt. Samenwerken draagt bij aan een goed klimaat onder ondernemers & buurtgenoten in uw buurt. Daar draagt het Koninginnenetwerk graag aan bij.