Welkom bij ondernemers met
hart voor buurtgenoten
Houtvaartkwartier

Zoekt u een professional, winkel of ondernemer in Haarlem Houtvaartkwartier die niet op deze pagina staat? Vul dan het contactformulier in. Wij doen ons best de ondernemer bij u in de buurt te vinden die u zoekt.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
elementor_library
Filter by Categories
Hondengedrag
Yvonne Bonnet Haarlem Houtvaartkwartier
Service4Dogs

Yvonne Bonnet Houtvaartkwartier
Gedragstherapie voor honden.
Komt in Haarlem bij cliënt thuis
Tel.: 06-29200771

Verslaving & Herstel
Jurre van den Bosch Haarlem Houtvaartkwartier
Quantum verslavingszorg

Jurre van den Bosch Houtvaartkwartier
Verslaving- & herstelcoach
‘In 100 dagen clean’
Tel.: 06-41178400

Wij zijn er voor u

Het Koninginnenetwerk is een jong netwerk. U hebt wellicht gezien dat de focus op Haarlem ligt. Toch kunnen ondernemers uit naast gelegen gemeenten die dat willen zich ook aanmelden.

Als u & andere buurtbewoners naar professionals, ondernemers & zzp’ers in de buurt gaan versterkt u de lokale economie. Hierdoor houdt u (reis)tijd over. Ook bespaart u op benzine of openbaar vervoer. 

De Gemeente Amsterdam stelt op haar website dat buurten veiliger zijn als u & andere buurtbewoners naar professionals, ondernemers & zzp’ers in de buurt gaan. Dit komt omdat u & andere buurtbewoners daarmee de lokale economie versterken. Dat leidt op haar beurt tot meer veiligheid, waarvoor namens alle buurtbewoners, professionals, ondernemers & zzp’ers in uw buurt hartelijk dank. 

Wellicht vindt u de ondernemer die levert of doet wat u zoekt of nodig hebt niet. Neem dan s.v.p contact met ons op. Wij doen ons uiterste best de professional die het beste antwoord op uw vraag kan geven voor u bij u in de buurt te vinden. 

Wilt u meer weten over het Koninginnenetwerk & het Goede Doelen project? Op de home-page vindt u meer informatie.