Welkom bij ondernemers met
hart voor buurtgenoten
Houtvaartkwartier

Zoekt u een professional, winkel of ondernemer in Haarlem Houtvaartkwartier die niet op deze pagina staat? Vul dan het contactformulier in. Wij doen ons best de ondernemer bij u in de buurt te vinden die u zoekt.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
elementor_library
Filter by Categories

Haarlem Houtvaartkwartier

Hondengedrag
Yvonne Bonnet Haarlem Houtvaartkwartier

Yvonne Bonnet Houtvaartkwartier
Gedragstherapie voor honden.
Komt in Haarlem bij cliënt thuis
Tel.: 06-29200771

Verslaving & Herstel
Jurre van den Bosch Haarlem Houtvaartkwartier

Jurre van den Bosch Houtvaartkwartier
Verslaving- & herstelcoach
‘In 100 dagen clean’
Tel.: 06-41178400

Wij zijn er voor u

Een voordeel van ondernemers in Haarlem Houtvaartkwartier is persoonlijker contact. De kans is groot dat u buurtgenoten tegenkomt Dat draagt bij aan de samenhang in uw buurt. Ook houdt u tijd over omdat u op reistijd bespaart. Bovendien versterkt u de buurt economie. Hierdoor blijven kantoren & winkelpanden benut. Dit draagt bij aan het voorkomen van leegstand in uw buurt. Waarvoor onze hartelijke dank. 

Een doel van het Koninginnenetwerk is ondernemers & buurtgenoten bij elkaar brengen. Dat kan de samenhang in uw buurt versterken. Als dat lukt wordt iedereen daar gelukkiger van.

Als u ondernemer bent wilt u mogelijk samenwerken met ondernemers in Haarlem Houtvaartkwartier. Samenwerken draagt bij aan een goed klimaat onder ondernemers & buurtgenoten in uw buurt. Daar draagt het Koninginnenetwerk graag aan bij.