Welkom bij ondernemers met
hart voor buurtgenoten
Aerdenhout

Zoekt u een professional, winkel of ondernemer in gemeente Aerdenhout die niet op deze pagina staat? Vul dan het contactformulier in. Wij doen ons best de ondernemer bij u in de buurt te vinden die u zoekt.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
elementor_library
Filter by Categories

Gemeente Aerdenhout

DTP – Vormgeving
Eleonoor Rutgers Aerdenhout

Eleonoor Rutgers – Aerdenhout
Creatief DTP’er & vormgever
flyer, visitekaart, uitnodiging
Tel.: 06-24554275

Wij zijn er voor u

Een voordeel van deze website voor inwoners van Aerdenhout is zichtbaarheid van ondernemers die op de website staan. Het Koninginnenetwerk is een jong netwerk. U hebt wellicht gezien dat de focus op Haarlem ligt. Toch kunnen ondernemers uit naast gelegen gemeenten zich ook aanmelden, want;

wellicht dat u op de site een ondernemer in de gemeente Aerdenhout die levert of doet wat u zoekt of nodig hebt. Als dat zo is hoeft u niet naar Bloemendaal of Haarlem. Daardoor houdt u tijd over. ook bespaart u op kosten voor benzine of openbaar vervoer. 

Als u gebruik maakt van dienstverlening van professionals, winkeliers & ondernemers in Aerdenhout versterkt u de lokale economie. Waarvoor hartelijk dank. 

Een doel van het Koninginnenetwerk is ondernemers & inwoners bij elkaar brengen. Dat kan de samenhang in Aerdenhout versterken. Samenwerken draagt bij aan een goed ondernemersklimaat. Het Koninginnenetwerk graag bij.