B&B Haarlem centrum

Bed & Breakfast bij Galerie Art Yard. Fijne karakteristieke kamer op prettige locatie op loopafstand van het centrum van Haarlem & de Stadsschouwburg. 

Romantische kamer
bij Galerie Art Yard
Bed & Breakfast Setine van der Noordaa
Galerie Haarlem centrum

Boek uw bed & breakfast in Haarlem
centrum bij Galerie Art Yard
van Setine van der Noordaa
Tel.: 06-21820957

De kamer

B&B Bed & Breakfast Romantic room in central Haarlem Setine van der Noordaa
B&B Bed & Breakfast Romantic room in central Haarlem Setine van der Noordaa

Het karakteristieke huis van Setine lig op een steenworp afstand van de Stadsschouwburg & op loopafstand van het centrum van Haarlem. Een prachtig locatie voor b&b in Haarlem centrum.

Een greepje uit de reviews op Airbnb

Het was heerlijk toeven bij Setine! Een warm welkom, een fijne kamer, een karakteristiek huis, kunstzinnigheid… Setine heeft er alles aan gedaan om t ons naar de zin te maken, alles tot in de puntjes verzorgd zonder te overdrijven. En op een SUPER-locatie, zo in t centrum van t mooie Haarlem. Wij kunnen Setine’s B&B Enorm aanraden!! Dankjewel Setine!

Wij hadden een erg leuk weekend in Haarlem, en dat kwam ook omdat dit zo’n leuke plek was om te overnachten. Setine is heel gastvrij en relaxt en doet er veel voor om het haar gasten naar de zin te maken in haar sfeervolle huis/galerie. Onze kamer was klein maar fijn en had een eigen badkamer – met bad. Het huis ligt op een hele handige en prettige locatie in de binnenstad. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
 
Over Setine van der Noordaa

Kunstenaar Setine van der Noordaa maakt intuïtief spirituele & lyrisch figuratieve werken. Haar inspiraties zijn het dagelijkse leven, dromen & natuur. Geschoold aan de Ruud Wackers avond academie in Amsterdam heeft Setine tevens schilder-workshops bij bekende professionele kunstenaars gevolgd. Schilderen & schilderkunst zijn haar grootste passies. Zij vertelt u graag meer over haar werk bij een presentatie van haar werk in haar atelier – galerie.